Nuetsu har kolossalt vokseværk

Nuetsu har her i foråret haft en vækst, med mange, mange nye medlemmer. Dette er vi meget glade for og vil med tiltag forsøge at fastholde og udbygge denne. 

Blandt årets nye tiltag er samarbejdet med UKDK, som giver karateudøvere mulighed for ekstra teknisk træning for at rette kræfterne mod det Danske Landshold og ikke mindst den mere traditionelle tilgang ved vores hovedskole på Vermlandsgade i København.

Vi udbygger vores traditionelle tilhørsforhold til vores hoved forbund på Vermlandsgade i Kbh og deltage så meget det er os muligt for at deltage i samlinger, træning, med så mange instruktører fra Nuetsu, under ledelse af vores Chefinstruktør Bura Sensei, som garant for tilknytning, til Japan og JKA.

Endvidere er der i et større fokus eliteudvikling, med flere instruktører der fokuserer på konkurrence karate og ligeledes fungerende som coach ved nationale som internationale begivenheder.
Også forholdene har fået et nøk op, blandt andet i form af inddragelse af et lokale yderligere da forholdene er ved at være en anelse trænge i perioder. Samtidig med vores fokus er

- Alt sammen ting, der gør, at vores klub, omgivelser og faciliteter ser indbydende ud for såvel nye som gamle medlemmer. Det er vi stolte af, efter den fremgang, klubben har oplevet både medlemsmæssigt og sportsligt, er det vigtigt at komme videre i det rette spor.
Der er ingen tvivl om, at der fortsat skal arbejdes hårdt i fremtiden for hele tiden at fastholde det høje internationale niveau. Året har givet flere Danske mesterskaber samt en flot 8 plads ved Europamesterskaberne.

Klubben, har en stor talent pulje men vi arbejder stadigt på at udbygge og fastholde nye medlemmer, så skulle du have mod på at besøge den absolut førende Karateklub i Vestsjælland, med rødder i det traditionelle under moderne former i lyse og venlige omgivelser, så kontakte os for en uforpligtende rundvisning i vores spændende verden.