Nuetsu har kolossalt vokseværk

For med mere end 150 aktive karate udøvere er der ikke kun kamp om en plads på et hold - der er også kamp om en plads på en af de tilstødende lokaliteter. Klubben har haft en markant medlemstilgang over det sidste 1½ år og er nu en af Danmarks mest progressive karateklubber.
Blandt årets nye tiltag er samarbejdet med UKDK, som giver karateudøvere mulighed for ekstra teknisk træning for at rette kræfterne mod det Danske Landshold og ikke mindst den mere traditionelle tilgang ved vores hovedskole på Vermlandsgade i København.

Endvidere er der i højere grad et større fokus eliteudvikling, med flere instruktører der fokuserer på konkurrence karate og ligeledes fungerende som coach ved nationale som internationale begivenheder.
Også forholdene har fået et nøk op, blandt andet i form af inddragelse af et lokale yderligere da forholdene er ved at være en anelse trænge i perioder

- Alt sammen ting, der gør, at vores klub, omgivelser og faciliteter ser indbydende ud for såvel nye som gamle medlemmer. Det er vi stolte af, efter den fremgang, klubben har oplevet både medlemsmæssigt og sportsligt, er det vigtigt at komme videre i det rette spor.
Der er ingen tvivl om, at der fortsat skal arbejdes hårdt i fremtiden for hele tiden at fastholde det høje internationale niveau. Året har givet flere Danske mesterskaber samt en flot 8 plads ved Europamesterskaberne.

Klubben, har en stor talent pulje men vi arbejder stadigt på at udbygge og fastholde nye medlemmer, så skulle du have mod på at besøge den absolut førende Karateklub i Vestsjælland, med rødder i det traditionelle under moderne former i lyse og venlige omgivelser, så kontakte os for en uforpligtende rundvisning i vores spændende verden.